VBK tapte – ute av cupen

Del på Facebook

Fotballen ruller for alvor, og lørdag spilte VBK første kvalikrunde til NM. Det gikk ikke bra.

Vardeneset reiste til Hommersåk, til årets første kamp på naturgress. Motstander var divisjonskollega Riska.

1. kvalrunde til NM sto på kjøreplanen til Richard Enge sine spillere.

Hjemmelaget kom best i gang, havnet i målprotokollen etter bare ti minutter av første omgang. Vetle Myhre scoret og sendte laget i ledelsen.

Bare sju minutter senere fikk VBK straffespark. Kaptein, Mikal Hebnes Olsen var sikker fra krittmerket og skapte balanse i regnskapet.

Alle mål kom i første omgang. Minuttet før dommeren blåste for pause var hjemmelaget igjen på mål. Runar Fløysvik ordnet både 2-1 og seier til Riska.

Dermed er cupeventyret over for denne gang for bydelsklubben på Tasta.

Tre gule kort ble notert til VBK. Mikal Hebnes Olsen, Morten Vadla, Thomas N. Bjørnevoll og Sindre S. Dunseth fikk alle gult kort.