VBK tapte – Sandnes Ulf-spiller slo til dommeren

VBK spilte en bra kamp, tok ledelen, men tapte mot Sandnes Ulf. FOTO: PER THIME
Del på Facebook

Vardeneset tapte 1-2 mot rekruttene til Sandnes Ulf. Dermed er laget klare for 4. divisjon neste sesong. – Det er ingen krise for oss, men vi ønsker oss opp igjen, sier trener Richard Enge.

Det mest dramatiske var da Bojan Zajic slo til dommer Terje Olsen fra Viking. Hendelsen var som dette: Zajic ville ha frispark, men fikk det ikke. Da sparket han først bort ballen, for så å slå til dommeren.

Sandnes Ulf-spiller Bojan Sajic fikk rødt kort etter han slo til dommeren. FOTO: PER THIME
Sandnes Ulf-spiller Bojan Zajic fikk rødt kort etter han slo til dommeren. FOTO: PER THIME

– Ja, det er riktig at han slo og traff meg i armen, sier Olsen til Tastavis etter kampen.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER

Hvilken reaksjon spilleren får etter dette er usikkert, men dommeren sender rapport på vanlig måte.

VBK ledet

VBK gjennomførte en bra kamp, de tok ledelsen 1-0 etter allerede fire minutter. Mathias Reinsnos var målscorer. Bare seks minutter senere ble det utligning. 1-1 ble satt inn av Erik Larsen. Samtlige mål kom før pause. Vidar Nisja scoret for Sandnes Ulf etter 32 minutter og sørget for 2-1 ledelse. Det ble ikke flere mål i andre omgang.

vbk16

– Jeg er fornøyd med måten spillerne gjennomfører kampen på. Vi taper, men gir et godt Sandnes-lag god motstand i hele kampen, sa trener Richard Enge etter kampen.

Med tapet er også VBK klare for et steg ned, til 4. divisjon neste sesong.

– Det er klart det er litt surt, men vi hadde en svak vårsesong hvor vi lå langt nede. Høsten har bært bedre, men vi har ikke tatt nok poeng til å fortjene noe mer. Derfor blir det nedrykk. Det er kjedelig, men ingen krise her på Vardeneset. Vi har mange unge og lovende spillere. Vi kommer tilbake, kanskje allerede i første forsøk, fortsetter han.

VBK-trener Richard Enge etter tapet mot Sandnes Ulf.
  • 3.divisjon, avd 6:
  • Vardeneset – Sandnes Ulf 2 1-2 (1-2)
  • Modenabanen, 100 tilskuere
  • Mål: 1-0 (4.) Matias Reinsnos. 1-1 (11.) Eirik Larsson. 1-2 (35.) Vidar Nisja.
  • Vardeneset: Krister Vistnes – Ørjan Ellingsen, Per Patterson, Henrik Olsen (Lars Aanensen fra 88.), Thomas Bjørnevoll – Mikal Hebnes Olsen, Lars Løkling, Matias Reinsnos, Kristian Håvarstein (Adrian Sadrija fra 88.) – Morten Vadla, Daniel Olsen (Kristian Moldvær fra 88.).
  • Gule kort: Mikal Hebnes Olsen, Kristian Håvarstein, Vardeneset.
  • Røde kort: Bojan Zajic, Sandnes Ulf.
  • Dommer: Terje Olsen, Viking FK.

Sesongen er ikke ferdig, for allerede lørdag er det ny kamp. Da er FKH`s rekrutter motstander på hjemmebane.