VBK tapte mot Randaberg

Del på Facebook

Vardeneset måtte reise hjem uten poeng etter lørdagens seriekamp mot Randaberg.

IMG_8877

På en våt og regntung bane ble det tap 1-2 for Vardeneset da de lørdag ettermiddag spilte borte mot Randaberg. Hjemmelaget kom best i gang og skapte et par gode muligheter før de tok ledelsen.

Simen Vaage sørget for 1-0 ledelse til hjemmelaget etter et skudd fra 14-15 meter – utagbart for VBK`s keeper Pål Kartevold. På det tidspunktet var det ikke ufortjent med ledelse til RIL. Vardeneset skapte lite sjanser i den første omgangen.

IMG_8960

I andre omgang kom VBK på banen med ny glød. Laget utlignet ved Per Patterson. Da trodde VBK-fansen på minst et poeng, men sånn ble det ikke.

SE OGSÅ: Bildegalleri på Facebook.

RIL fikk tre cornere på rad og ved den tredje kom vinnermålet. Olav Andreas Lilleås steg til værs og plasserte ballen bak hele VBK-forsvaret. Dermed endte det med 2-1 til Randaberg i naboduellen i persillebygda.

Tabellen i denne pulja ser dermed ut som dette: Det gjelder å bli blant de fire beste lagene. Hvis ikke så skjer, rykker man ned på grunn av nytt seriesystem fra neste sesong.

1 Staal Jørpeland 7 2 0 1 4 – 1 3 0 1 11 – 5 5 0 2 15 – 6 9 15
2 Riska 6 2 1 0 10 – 6 2 1 0 6 – 3 4 2 0 16 – 9 7 14
3 Ålgård 7 0 1 2 3 – 7 4 0 0 7 – 2 4 1 2 10 – 9 1 13
4 Sandnes Ulf 2 6 2 1 0 5 – 3 1 2 0 4 – 3 3 3 0 9 – 6 3 12
5 Vard Haugesund 2 6 2 1 0 10 – 5 1 1 1 5 – 4 3 2 1 15 – 9 6 11
6 Haugesund 2 6 1 1 1 7 – 7 2 0 1 12 – 9 3 1 2 19 – 16 3 10
7 Vardeneset 7 2 1 0 4 – 2 1 0 3 8 – 8 3 1 3 12 – 10 2 10
8 Bryne 2 6 2 0 1 8 – 4 1 0 2 8 – 4 3 0 3 16 – 8 8 9