Nyheter

VBK mot toppen

Vardeneset har divisjonens beste forsvar. Lett 2-0 mot Os.

– Vi møter et veldig godt Os-lag, muligens det beste laget vi har møtt i serien i år, sier Vardenesets assistenttrener, Arvid Løkke til Tastavis.

Vi telte tre målsjanser til bortelaget fra Bergen. Vardeneset la ned en iherdig innsats i to ganger 45 minutter pluss

tillegg. Forsvaret fremstår bunnsolid, trygt og sikkert.

Fremover er VBK flinke til å bruke bakrom og bredden. Få lag er bedre på dødballer:
Det fikk publikum se da en innøvd cornervariant ble curlet rett i vinkelen av Mikael Hebnes Olsen, kapteinen og bauta på midtbanen.

Med under ett baklengs i snitt, i tillegg til god kontringsfotball, regner Tastavis fremdeles Vardeneset som opprykksfavoritt – sammen med Viking 2.

– Nå er vi virkelig med. Avdeling 6 er en jevn avdeling; med flere meget gode lag, men vi skal fortsette å kjempe og ta trepoengere, sier Arvid med et taktisk smil.

Artikkelen fortsetter under bildet.

GOD PÅ VARDENESET: Kristian Håvarstein. FOTO Nibe.

Kristian Håvarstein spilte glitrende og drivende godt på midtbanen. Kristian var nær scoring etter en heading like over mål.

– Vi jobber knallhardt defensivt i 90 minutter i alle soner, sier Kristian; og legger til at han er godt fornøyd med lagets nye trenerteam (Enge og Løkke).

Vardeneset innehar tredjeplassen i 3. divisjon avdeling 6 før kampen mellom Kooervik og Viking 2, som avslutter 7. serierunde, to poeng bak Stord, og ett bak Ruska: to lag som etterhvert vil droppe to-tre plasser, og havne bak topplqagene Vardeneset og Viking-rekruttene.

VBKs mål, ett i hver omgang, ble scoret av Miksel Hebnes Olsen (8) og Ørjan Aronsen Ellingsen tre minutter før slutt.

Hent avfall
Vis mer

Relaterte artikler

Sjekk også
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker