KM Menn, Parken: 3-3

Del på Facebook

Vardeneset Menn 7’er spilte 3-3 mot Bogafjell på Modenabanen torsdag kveld i KM-sluttspillet.

MODENABANEN, VARDENESET IDRETTSPARK (Tastavis.no):

Publisert 7. november 2013 kl. 16.50. Oppdatert 7. 11.2013 kl. 21.10.

Vardeneset – Bogafjell 3-3 (2-0)

Vardeneset kan ennå bli kretsmestere. Det endte 3-3 i Parken torsdag kveld mot Bogafjell.

– Vi tar ikke sjampanjen ut av kjølen med det første. Surt at vi ikke vinner, vi dominerer store deler av kampen, sier Vardenesets keeper Daniel Thorsen til Tastavis.no.

Daniel Thorsen, Foto: Bjørn Nibe.

Kampen:

Vardeneset tar ledelsen fire minutter etter avspark. Tore Granstrøm målscorer. Tre minutter senere har samme Granstrøm en kjempesjanse. Bogafjells keeper, Thomas Sandve redder mesterlig med en benparade. 13 minutter: Vidar Kvilhaugsvik nær ved å doble Vardenesets ledelse.

2-0, 21 minutter: Oddbjørn Nessa. Et fantastisk skudd fra langt hold går rett i mål.

25 minutter: Vidar Kvilhaugsvik skyter et frispark knallhardt mot mål. Sandve i Bogafjells mål redder nok en gang. Oddbjørn Nessa nær ved å heade ballen i mål etter corner rett før pause.

VBK leder 2-1 til pause. Mål VBK: Tore Granstrøm (4) og Oddbjørn Nessa (25).

Bogafjell utlignet minutter før pause ved Krister Reiersen i en fartsfylt omgang.

VBK øker til 3-1 tidlig i andre omgang. Mål: Oddbjørn Nessa.

Bogafjell jobber seg inn i kampen, og reduserer til 3-2 ved Ørjan Rosland midtveis i andre omgang, som er sist på ballen da Geir Kro skyter knallhardt på frispark.

Rett før kampen er over utligner Bogafjell. Krister Reiersen er helt på Bogafjell i kveld.

– Vi lå sist på tabellen i juni, så å komme til sluttspill i KM er glitrende. Kveldens uavgjortresultat er vi meget godt fornøyd med, sier Bogafjells lagleder, Tor-Sigve Bjørndal.

Vardeneset kan bli kretsmestere, selv om laget ikke vant oppgjøret mot Bogafjell: Hvis Buøy spiller uavgjort eller vinner den neste kampen i KM-sluttspillet, er Vardeneset bydelens første kretsmestere siden 2006.

Banens beste: Tore Granstrøm og Oddbjørn Nessa (VBK) og Thomas Sandve (Bogafjell). Kampens dommer, Gjermund Ødegård, Klepp, ledet kampen på en rolig og god måte.

Tor-Sigve Bjørndal, Bogafjell. Foto: Bjørn Nibe.