– Nå er vi et skikkelig bunnlag, sier Vardeneset-trener Kjetil Vestbø.

Publisert 02.06. 2014 18.48. Oppdatert 19:48 og 20:53. Endret 22:15.

– Vi er ofte best når vi er «underdogs». Vi må vinne krigen utpå banen, ellers har vi ikke sjans mot gode Sola, vi må ha en sinnsyk moral, sa Vestbø på taktikkmøtet en snau time før kampstart.

Topplaget Sola, her ved Morten Eriksen, nedsablet bunnlagte Vardeneset i Parken mamdag kveld. Foto: Bjørn Nibe.

Krig eller ikke, Sola scoret fire mål før Vardeneset scoret sitt første. 15 min: 0-1, Ørjan Djup Nesvik. Tellefeil i VBKs forsvar. Hardt og godt skudd fra Djup Nesvik.  0-2, Morten Eriksen, fem minutter etter ledermålet, glimrende assist fra Jakop Storhaug.

0-3, Tom Erik Maldal (straffe).

0-3 PÅ STRAFFE: Tom Erik Maldal finter ut Vardenesets keeper, Krister Vistnes:. Foto: Bjørn Nibe.

0-3 sto til pause, i en omgang med høyt tempo og en del forsvarsfeil hos hjemmelaget.

Vetle Hellestø ga bortelaget 4-0-ledelse få minutter etter hvilen.

Christian Holst reduserte for Vardeneset, som hadde flere sjanser til 2-4-

I stedet er Sola og Jakop Storhaug som scorer i Parken: 2-5: Remi Sanderfjord reduserer til 2-5, da var det gått 83 minutter.

Vetle Tønne Estensen, ex Tasta og Viking (junior og rekruttlag) gjorde en meget god figur da han kom innpå i starten av andre omgang.

– Jeg er Vardeneset-spiller til midten av august, sier Tønne Estensen til Tastavis.

VBK-DEBUT: Vetle Tønne Estensen spilte meget godt da jhan debuterte for Vardeneset. Han blir i Vardeneset frem til 15. august. Foto: Bjørn Nibe.

En meget skuffet Vardeneset-trener, Kjetil Vestbø, var lenge igjen i garderoben og utenfor klubbhuset etter kampslutt, sammen med spillere og støtteapparat.

– Jeg er skuffet og oppgitt. Nå er vi et skikkelig bunnlag. Vi kommer bakpå i hver kamp, vi er for snille og slipper inn billige mål, det er dårlig kommunikasjon, vi får straffe imot, oppsummerer Vestbø – tydelig skuffet.

Vardeneset, som kun har sju poeng etter åtte kamper, er nest sist på tabellen i 3. divisjon avdeling 6. De røde- og hvitstripete i poengnød møter Viking-rekruttene på Viking treningsbane torsdag kveld.

Sola, som vant på bortebane for første gang i årets serie, kan vi godt se i 2. divisjon neste sesong.

OPPGITT VESTBØ: – Nå er vi et skikkelig bunnlag, jeg er skuffet og oppgitt, sier Vardeneset-trener Kjetil Vestbø (til venstre). Foto: Bjørn Nibe.