Vardeneset klare for 1. runde i NM

Del på Facebook

Mikal Olsen og Jaran Helmichsen  scoret målene da VBK vant 2-0 borte mot Hinna onsdag kveld.

3

Det betyr at VBK kan møte lag som Viking, Sandnes Ulf eller Bryne i den første runden i NM.

Onsdagens kamp mot Hinna var best i andre omgang, da kom begge scoringene til Vardeneset. I første omgang hadde hjemmelaget Hinna ballen mest de første 15 minuttene, men uten å skape noe som helst foran VBK-målet.

2

Vardeneset skapte i første omgang heller ikke noe som var verdt å notere på blokken, men det kom seg betraktelig i andre omgang.

Mikal Olsen og Jaran Helmichsen  scoret altså målene som gjør at spillerne kan drømme om å møte Viking i første runde på Modena-banen.

8

Ungt VBK-lag

Hinna er nye i 3. divisjon denne sesongen, mens VBK er for veteraner å regne i divisjonen. I kampen mot Hinna var det derimot ikke et lag bestående av veteraner. Hele tre 16-åringer spilte for VBK. Sindre Dunseth, Jesper Tangen og Adrian Sadrija gjorde sine saker til godkjent karakter.

Ca 100 tilskuere hadde funnet veien til kunstgressbanen på Hinna, flere av dem fra Vardeneset.

9

Nå blir det spennende å se hvem VBK blir satt opp mot i første runde. Alle lokale lag ønsker en folkefest, også VBK. Klubben har faktisk aldri spilt mot Viking i NM, så de bør ligge godt an til å få kampen denne gang. Trolig blir det VBK eller Madla som blir satt opp mot Viking. Madla vant 2-1 mot Lura.