Del på Facebook

Vardeneset nærmest seieren mot Viking-rekruttene.

Vardeneset Idrettspark: Vardeneset – Viking 2 1-1 (0-0)

Viking-rekruttene møtte et Vardeneset-lag som viste en enorm vilje og innsats, som holdt lagdelene godt samlet og som fremsto med glød og entusiasme.

– Jeg synes vi er gode i kveld, og jeg er fornøyd med 1-1, men det hadde vært kjekt å få vinnermålet på slutten. Jeg føler vi klarte å stå løpet ut, og vi viser god moral, sier Vardeneset-trener Kjetil Vestbø.

Vel 200 tilskuere var vitne til en underholdende og jevnspilt kamp i Parken. Spillerne fra Vikings A-lag skuffet nok mange av de fremmøtte. Viking 2 stilte med fem A-lagsspillere, og en angrepsrekke som burde fått mer ut av en kamp mot et 3.divisjonslag. Hos Viking 2 var det mange feilpasninger og feil valg i avgjørende situasjoner. De yngste på laget fremsto denne gang som lagets beste.

Men det skal sies at Vardeneset var meget gode. Vardeneset hadde flest sjanser før hvilen, den aller største da Erik Moen ble spilt fri og var alene mot Iven Austbø, som reddet.

Osita Henry Chikere skjøt i stangen etter 36 minutter, ellers hadde Viking-rekruttene ingen målsjanser de første 45.

– Spennende prestisjekamp

I andre omgang bølget spillet frem og tilbake. Etter timen spilt burde Jon Dadi Bödvarsson gitt de mørkeblå ledelsen. Fra kort hold skyter han over Krister Vistnes i VBK-buret.

Viking-rekruttene tar ledelsen på vakkert vis. Veton Berisha brassesparker ballen i mål fra åtte meter. Like før hadde Jon Dadi Bödvarsson muligheten til å score, men Vistnes fikk frem en herlig benparade.

Men bare to minutter etter bortemålet utlignet Vardeneset. En kommunikasjonssvikt i forsvaret til Viking fører til at raske og gode Erik Moen er igjennom, og scorer sikkert. 1-1.

Samme Moen var svært nær å gi Vardeneset tre poeng etter 90 minutter og tilleggstid. Iven Austbø får avverget til corner.

– Det ble en spennende prestisjekamp, dette er kamper som er gøy og som betyr mye. For oss var det viktig å få poeng. Første omgang var veldig bra for vår del, da hadde vi flest sjanser. I andre omgang bølget spillet mer. Vi klarte å spille Viking-rekruttene ut i perioder, sier Vardeneset-trener Kjetil Stensland fornøyd.

Best på Vardeneset: Remi Sanderford, Christoffer Bigseth Olsen og Vetle Tønne Estensen.