KulturNyheter

Superleker i helgen

Den femte utgaven av Superlekene arrangeres i Stavanger og Sandnes.

SUPERLEKENE ARRANGERES I HELGEN: Eirik Nygård fyrer av i 2013. FOTO: Bjørn Nibe.

Tastajenta Sarah Louise Rung foretar den offisielle åpningen av Sandnes-delen av Superlekene klokken 10.15 lørdag.

– Jeg gleder meg til lekene lørdag, det er stas å åpne et så flott arrangement, sier Sarah til Tastavis torsdag kveld.

Vardeneset BKs superlag er så klart på plass lørdag, med deltagere i friidrett, fotball (inne og ute), boccia (ute) og håndball (inne i hallen).

– VBK har ni fotballspillere med til Sandnes, og flere som deltar i andre øvelser. Fem lag spiller fotball: Superlag fra Hana, Viking, Vardeneset og et samlelag, sier Ola Håland, trener for VBKs superlag.

Idrett, fest og moro

Idrett på dagen i Stavanger og Sandnes. Fest og moro på kvelden lørdag: NFU, Viking håndball, Vardeneset Ballklubb, Madla svømmeklubb, Folkepulsen, Rogaland idrettskrets, ildsjeler, venner, frivillige, Tastavis og TV Tasta bretter opp armene og gjør klar til en ny omgang med Superlekene.

SHOWGUTTER: Kjartan Salvesen og Frode Lund vitser. Arkivfoto: Bjørn Nibe.

Fredag arrangeres svømmedelen av lekene i Stavanger svømmehall fra klokken 17.30, med fire øvelser: 25m, 50m og 4×25 meter.

Lørdag foregår lekene i og utenfor Sandneshallen. Innmarsj med korps fra klokken 10.00, der alle deltakerne går i prosesjon. Lekene i og utenfor Sandneshallen starter lørdag klokken 11, med friidrett, fotball (inne og ute), boccia (ute) og håndball (inne i hallen)

Sjekk online Gaminator spill. Spill spilleautomater gratis. Høy vinnende rate og største bonusen i verden. Spinn hjulene. PLAY!
Premieutdelingen skjer 15.30 lørdag. Om kvelden lørdag er det jubileumsfest på Rica Airport Hotel med DJ, dans og overraskelser.

Tastavis og TV Tasta er på plass i Sandnes lørdag.

SUPERT: Loyd, Siri og Eirik: Ekte idrettsglede og samhold. Foto. Bjørn Nibe.
Hent avfall
Vis mer

Relaterte artikler

Sjekk også
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker