ReportasjeSett på Tasta

Stortrives i flott ny salong på Bjergsted

Marika Røsland liker seg godt i sinn nye, og for tiden vakkert julepyntede, frisørsalong. I bakgrunnen lager Dilnoza Zoitova vakker neglekunst.

Marika Røsand kan fornøyd konstatere at det har vært en god høst med en god start for frisørsalongen hennes, Clippers Studio. 

 

I august kunne hun åpne en helt nyinredet frisørsalong i Bjergsted Trio, og kundene har funnet veien til henne og kollegaene.

– Nå har vi holdt til her i fire måneder, og jeg vil si tommel opp, det har bare gått bedre og bedre. Vi ser at menneskene i nabolaget benytter seg, og vi får gode tilbakemeldinger. Anmeldelsene våre på Google er gode, og vi bruker selvsagt Instagram og Facebook også for å gjøre flere oppmerksomme på oss, smiler Røsand.

 

Erfaring fra San Francisco og Paris

Med frisørutdannelse fra San Francisco i USA, hvor hun tilbrakte flere år før hun dro til Paris og holdt på innen spa og velvære, og nå senest syv år med egen frisørvirksomhet på Nato-basen på Jåttå, har hun lang erfaring. Hun skryte også av sine dyktige ansatte, Gosia Kvam og Dilnoza Zoitova:

– Gosia er veldig veldig dyktig på hårfarging, og Dilnoza er en fantastisk negleartist som også kan vipper og bryn, sier Røsand og introduserer damene hun har med seg i salongen.

Røsand og ektemannen, Per-Allan, som spiller ned og beskriver sin rolle som «litt sånn forefallende», ble enige med Base Bolig tidlig i år, og etter påske var det bare å sette i gang med innredningen av det nye lokalet. 

– Marika har hatt hele regien på det, forteller Per-Allan, og begge gleder seg over hvordan man får kontroll over alle detaljene når man får tak i et slikt ubrukt lokale. 

 

Adkomst for alle

For Marika er det også viktig at det nye lokalet har universell utforming, slik at også kunder som bruker rullestol kommer seg til.

– Det er mange steder hvor det, i beste fall, er vanskelig for personer som bruker slike hjelpemidler å få adkomst, så jeg er veldig glad for at det er enkelt for alle som vil inn hit, sier hun. 

Enn så lenge er det Marika og hennes to kollegaer som holder til i Clippers Studio og tilbyr alt av behandlinger til hår, negler, vipper og bryn, men slik som utviklingen har vært, blir de nok flere:

– Vi er storfornøyde med lokalet, lokalmiljøet her, og mottakelsen vi har fått, og vi planlegger å vokse. Det har vi god plass til her, konstaterer frisøren fornøyd.

 

Hent avfall
Vis mer

Relaterte artikler

Sjekk også
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker