NyheterSport

POL fikk penger av Sparebankstiftelsen 

Tiltak som “Sommer på Stemmen” blir lagt merke til, og Sparebankstiftelsen Sparebanken Vest ønsket å støtte POL IL med 175.000 kroner til det gode arbeidet de gjør for barn og unge. 

God stemning på Stemmen: Bjørn Berland, Tor Gunnar Tollaksen og Ragnar Ødegaard gledet seg over tildelingen.

Andreas Thorsen 

andreas@tastavis.no  

Nylig tok Bjørn Berland, på vegne av Sparebankstiftelsen Sparebanken Vest, turen innom Stemmen, hvor POL IL holder til. Med seg hadde han en generøs sjekk. 

Tidlig julaften 

– Dette er litt som julaften, smilte POL-trener Tor Gunnar Tollaksen.  

– Da er det jeg som er nissen, repliserte Berland lattermildt. 

Sparebankstiftelsen disponerer overskudd og deler ut gaver til allmennyttige formål. Fondet er nå på 100 millioner kroner, og skal bli enda større. I den utfordrende tiden idrettslag og foreninger har hatt, har stiftelsen også opprettet koronafond 

Gode initiativer fenger 

Berland føler seg hjemme på Stemmen – her har han stått og fryst og sett på fotballturneringer i mange år. De gode initiativene til idrettslaget har bidratt til velviljen: 

– Sommer på stemmen fenget oss virkelig. Det at det tilbys mer enn bare fotball, at man tenker i bredden og gjør det mest mulig tilgjengelig, er kjempebra. 

Utvider “Sommer på stemmen” 

Tollaksen og POL-veteranen Ragnar Ødegaard kunne ikke vært mer fornøyde. Mulighetene pengene gir, skal planlegges: 

– Da utvider vi “Sommer på stemmen” fra 2 til 3 uker. Vi har nesten fått et luksusproblem nå, for vi må få på plass det ekstra vi skal gjøre! 

Vis mer

Relaterte artikler

Sjekk også
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker