Mikal scoret foran 1700 tilskuere – mot Viking

Mikal Hebnes Olsen fyrer løs og reduserer til 1-4. FOTO: PER THIME
Del på Facebook

Vardeneset Ballklubb gjorde seg på ingen måte bort i cupkampen mot Viking. Laget holdt nullen i 41 minutter. Viking vant 5-1, men VBK leverte til god karakter. Mikal Hebnes Olsen scoret hjemmelagets mål foran hele 1700 tilskuere.

Mikal Hebnes Olsen fyrer løs og reduserer til 1-4. FOTO: PER THIME.

Rammen var den aller beste. 1700 tilskuere rundt banen, oppholdsvær og cupkamp mot Viking. Det er trolig ny publikumsrekord for VBK. Kampen mot Viking ble en severdig forestilling for de fremmøtte. Hjemmelaget hadde bestemt seg før kampen. De skulle slettes ikke gi gjestene noe gratis.

Det gjorde de heller ikke.

Hjemmelaget åpnet nemlig godt, og var omtrent på høyde med laget fra Tippeligaen. I 40 minutter holdt de nullen, og kunne til og med tatt ledelsen etter et frispark fra Mikal Hebnes Olsen. Det ville seg imidlertid ikke sånn.

vbk2

Etter 41 minutter satt den første ballen i mål. Aniekpeno Udo, bosatt på Tasta scoret Vikings første mål.

Kort tid etter ble det 2-0. Danske Patrick Peders har ikke overbevist hos Viking etter han inntreden i laget. Det gjorde han mot VBK. Han scoret nemlig resten av Vikings mål – det vil si at dansken satte fire baller bak VBK`s keeper Pål Kartevold.

Lagene stilte sånn:

Viking (4-4-2): Pål Vestly Heigre – Julian Ryerson, AJ Soares, Karol Mets, Kristoffer Haugen – Samuel Adegbenro, Usman Sale, Joackim Jørgensen, Michael Haukås- Patrick Pedersen, Aniekpeno Udo.

Vbk (4-5-1): Pål Kartevold – Ørjan Ellingsen, Eivind Hansen Høvring, Kristian Høvring, Alexander Olsen – Henrik Hebnes Olsen, Marius Viken, Lars Løkling, Mikael Hebnes Olsen, Morten Vadla – Per Patterson.

vbk4

Selv om det ble forventet seier til Viking, så var det ingen som hang nevneverdig med hodet. Det var det heller ingen grunn til.

– Vi leverer en bra kamp, og vi klarer å holde Viking litt på tuppa i nesten en hel omgang. Med litt tur kunne vi ledet, men alt i alt er vi fornøyd med kampen, sier trener Richard Enge.

Målsorer, Mikal Hebnes Olsen var også fornøyd.

– For oss spillere er jo dette en opplevelse, vi gjør en bra kamp mot mye bedre motstand. I tillegg er det klart at det er kjekt å score mål mot Viking, sa Hebnes Olsen som skrev autografer etter kampen.