NæringslivNyheter

Kafé-forandring på senteret 

Det er fortsatt kafé midt i Tasta (nå Alti) Senter, men med ny eier og nytt navn. Bydelscafeen Tasta satser på å få med seg de vante gjestene, og vinne nye også. 

Bra start: Rèka Èva Ivàn jobbet her også før eierskiftet, og gleder seg over at nysatsingen har blitt godt mottatt av gamle og nye gjester.

Andreas Thorsen 

andreas@tastavis.no  

 Med ny meny, ny satsing og ny drakt har Bydelscafeen Tasta har overtatt driften i de forhenværende lokalene til Café Delice. Nykommeren har som ambisjon å bli en naturlig samlingsplass på Tasta. 

 

Noen klassikere, mye nytt 

Noen av de populære innslagene hos forgjengeren, som komletorsdag, består, mens mye nytt loves. I det henseende har eier Jon Arne Ramsland fått med seg Karl Erik Pallesen, blant annet kjent fra Fisketorget og “Pallesens kokebok” solgt av Asfalt-selgerne i juletiden. 

  Blant annet fiskesuppe og god bakst er noe av det Ramsland og teamet hans har stor tro på. 

 

 Daglig leder med videre 

– Vi skal fortsette å gjøre det vi er gode til, og bli enda bedre. Menyen oppgraderes, og vi har spennende samarbeid med leverandører som Buøy Bakeri & Konditori. Jeg glad for å se at veldig mange av dem som besøkte Café Delice kommer til oss også, sier daglig leder Rèka Èva Ivàn, som ble med fra den forrige kafeen til den nye. 

Hent avfall
Vis mer

Relaterte artikler

Sjekk også
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker