HÅNDBALL: Jentene knuste Hinna

Del på Facebook

Tastavarden hadde kontroll fra start til slutt, da de feide Hinna av banen med solide 25-16, lørdag ettermiddag.

Tastavarden tok sin andre seier på rad da de vant 25-16 mot Hinna. Jentene hadde bestemt seg for å vinne da de gikk på banen.

– Dette ble solide saker, og jeg vet jentene hadde snakket om at de skulle ut på banen for å krige. Det gjorde de, og sto distansen i to omganger, sa trener Thomas Edland til Tastavis etter kampen.

h8
Stine Elmer scoret fem ganger mot Hinna. FOTO: PER THIME

Det hadde han også rett i. For jentene virket tente fra start og spilte bra både bakover og fremover på banen. Innledningen var riktignok jevn, men etter rundt ti minutter hadde Tastavarden tatt føringen med både 6-3, 7-3 og 8-3 før Hinna reduserte. Etter første omgang ledet jentene 13-8, og hadde full kontroll.

STO DISTANSEN

Det har imidlertid vært sånn i tidligere kamper; laget har vært godt med, men har sluppet seg noe nedpå i andre omgang. Det skjedde delvis også mot Hinna, men de reiste seg igjen. Hinna tok innpå, men aldri lenger enn til tre mål. 15-15 sto det på lystavlen da hjemmelaget sa at nok er nok.

h5

– Da viste jentene hva som bor i dem, og det er ganske mye. Vi jobber Hinna ut av stilen, spiller godt forsvar og angrep, fortsetter treneren.

Laget pådro seg fem utvisninger i løpet av kampen, og det vitner også om tett og god jobb i forsvar for de røde fra bydelen.

Best hos hjemmelaget lørdag var Stine Elmer. Hun scoret fem ganger for Tastavarden. Hele laget gjorde imidlertid en god jobb.

h10

KAMPFAKTA:

Håndball, 3 divisjon avdeling 1, Tastarustå idrettshall:

Tastavarden-Hinna  25-16 (13-8)

Målscorere: Vilde Kristensen (1), Kari Lien Olsen (1), Kristin Sola (2), Kristina Thommassen (1), Stine Elmer (5), Karine Tveit (5), Irja Camilla Hagerup (4), Julie R. Michalsen (3), Ingvild F. Hansen (3) og Synnøve Vinjerud (1)

Toppscorer Hinna: Anette Gundersen (4)

Dommere: Torbjørn Stokkedal og Terje Stikholmen, begge med full kontroll!

Tilskuere: 51

PS! Også vaktmester Rudolf Hansen Jr, i Tastarustå idrettshall har et ord med i laget når jentene vinner. Han deler nemlig ut pokal til den han mener fortjener den etter det er tatt full pott. I dag gikk vaktmesterens pokal til keeper Tuva Haga Fjellanger.

Fornøyde jenter etter kampen. Vaktmester Rudolf Hansen jr deler ut pokal etter kamp, men bare når det blir seier. FOTO: Vaktmesteren