Glade pokalvinnere

Del på Facebook

Vardenes og Byfjord SFO med hver sin pokal etter serie og cupfinale.

CUPMESTERE 2014: Byfjord jubler etter cupfinalen. Foto: Bjørn Nibe.

Bydelens SFO-er møtes hvert år til ligaspill og cupfinale i fotball. Vinneren av årets serie, Vardenes SFO, møtte Byfjord i cupfinalen. Den kampen vant Byfjord 3-0 (1-0).

Lukas Tønnesen Sørås ga Byfjord ledelsen i første omgang med et meget godt skudd. Eirik Volden scoret begge Byfjord mål i andre omgang, det siste en perle av et mål: fra skrått hold banket han ballen i buret via tverrliggeren.

SFO CUPFINALE: To gode lag i cupfinalen på Tastaveden kunstgress. Foto: Bjørn Nibe.

– Det er så gøy å spille fotball. Jeg holder på med det aller kjekkeste jeg vet, det er det jeg har mest lyst til, sier Eirik, som spiller i Tasta til vanlig.

På Vardenes SFO spilte et par jenter.

– Kjekt å få ligapokalen med til Vardeneset, selv om vi tapte cupfinalen, er jeg fornøyd, sier Hanne Stusvik, som spiller i VBK til vanlig.

Begge lag fikk hver sin pokal til premieskapet. Byfjord, som hadde hjemmebane, hadde bare noen få meter å gå med pokalen etter at begge lag hadde inntatt en velfortjent is.

Bjørnar Tolloksen Nilsen hadde det ærefulle oppdraget med å holde ligapokalen på turen til Vardenes skole, via buss 2.

– Jeg holder godt fast på pokalen, den skal vi ikke miste, sier Bjørnar stolt.

TRYGT HJEM: Bjørnar Tolloksen Nilsen med ligapokalen på til Vardenes. Foto. Bjørn Nibe

Og sportsdirektør og SFO-leder på Vardenes, Øystein Vihovde, han heier på Tyskland i VM.

***Vinner SFO-ligaen 2013/2014: Vardenes SFO.

***Vinner Cupfinalen 2014: Byfjord SFO.

LIGAMESTERE: Vardenes er vinnere av SFO-ligaen 2013/2014. Foto: Bjørn Nibe.