NyheterPolitikk

Går videre med miljøgate

Bydelsutvalget har hatt det siste møte før jul, og i det ble det blant annet bestemt at det er verdt å se videre på muligheten for en slags miljøgate.

Inger Louise Grude er glad for at bydelsutvalget går videre med miljøgate.

 

Flertallet i bydelsutvalget ønsker å gå videre for å se på muligheten for å gjøre Christian Bjellandsgate mindre tilgjengelig for gjennomgangstrafikk. Bydelsutvalget foreslår konkrete tiltak som å innsnevre bredde på gata, opparbeide plantekasser og trær. Dette for å øke trafikksikkerheten, samt å dempe farten i gata som i dag har forholdsvis mye trafikk – og en hel del biler som står parkert.

 Godt tiltak

I bydelsavisene forrige utgave i november var dette med miljøgate et tema, satt frem av Inger Louise Grude. Hun bor i gata sammen med familien. Hun har vært aktiv med blant annet underskriftskampanje i anledning miljøgate. Hun har fått med seg at bydelsutvalget ønsker å ta dette videre.

 Ja det er veldig gledelig at både Tasta og Eiganes/Våland bydelsutvalg har spilt det videre. Nå blir vel det neste at dette kan komme opp i Kommunalstyret for miljø og utvikling, sier Grude til Tastavis. 

Vis mer

Relaterte artikler

Sjekk også
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker