Camp Stavanger i gang

Del på Facebook
Viking Jentelag
SEIER: Viking jenter 14 vant 3-1 mot Vaulen J14 i deres åpningskamp i Camp Stavanger fredag.

Se resultater, intervjuer og videoer fra Camp Stavanger her.

STEMMEN (tastavis.no): 23.5.2014 17:43. Oppdatert 23.5. 2014 21:10.

Camp Stavanger 2014 første dag:

Vaulen J14 tok ledelsen etter fire minutter i den første av dagens kamper i Viking Fks «Camp Stavanger», der 135 lag fra Norge, England og Skottland deltar. Målscorer: Idunn Xiaomin Grønnestad. Derfra og ut var det nesten bare Viking.

Sunniva Aga utlignet etter 13 minutter: et fantastisk skudd fra 35 meter. 1-1 til pause.

Helene Middelthon ga Viking 2-1 etter et herlig soloraid som ble avsluttet med et godt skudd.

3-1: Marita Bringsjord: vegg, dribling av fire Vaulen-spillere og mål fra sju meter. Nydelig!

– Kjekt å vinne første kamp, sier bursdagsbarnet Ida Agathe Hidle (14 år) til Tastavis.

Trener Anina Hadland er godt fornøyd etter kampslutt. Hun er trener for laget som vant alle fem kampene i fjorårets Camp Stavanger.

– Målet er å vinne alle årets kamper også, sier Hadland.

TV TASTA: Video fra Viking J14s 3-1-seier:

[youtube id=»NfcDIH34qeA» width=»620″ height=»360″]

Prosjektleder Rune Harestad løper rundt

Han var prosjektleder for Camp Stavanger i fjor, denne Rune Harestad, som lever av fotball, og elsker fotball. Harestad er prosjektleder i år også.

– Målet er at Camp Stavanger skal ha kamper på alle fotballbanene i Stavanger, gi oss fem år på det, sier Harestad. Vi tror han på det.

IN CONTROL: Camp Stavangers prosjektleder Rune Harestad fredag rett før kickoff. FOTO: Tastavis.

G13 Elite: Djerv 1919 – Sædalen 4-1

På Lassa, en av arenaene for Camp Stavanger, spiller de inviterte lagene i «HESS Invitational», elitelagene.

Djerv 1919 G13-1 vant til slutt meget fortjent 4-1 mot Bergens-laget Sædalen G01 fredag kveld. Et godt teknisk og spillende Sædalen har flere gode spillere, men kom til kort mot et mer direkte og målfarlig Djerv 1919. God på Sædalen: Tor Martin Ørnegård og Daniel Holmefjord, på et lag med en meget sympatisk hovedtrener; Eirik Lønne.

Hauk Johan Rasmussen, banens gigant og lagets kaptein, scoret to mål, og hadde en assist. At han ikke er på RFKs kretslag er ikke lett å forstå.

Djerv 1919s kaptein Hauk Johan Rasmussen, banens gigant og lagets kaptein (i gult) scoret to mål og hadde en assist mot Sædalen i klassen G13 Elite i Camp Stavanger fredag kveld. FOTO: Tastavis.

– Vi går for gull, sier Hauk til Tastavis.

TV Tasta/Tastavis video fra Djerv 1919s 4-1-seier:

[youtube id=»4hJ8NZM14bc » width=»620″ height=»360″]

Saken oppdateres utover fredag kveld, med TV-innslag fra TV Tasta/Tastavis

Tastavis og TV Tasta er på plass hele lørdag for flere gode innslag fra Camp Stavanger.