Nyheter

– Skjerp deg litt!

Geir Hopland står bak relanseringen av ”Bilist 2000”. 

TASTA FØRST UT: Geir Hopland er i førersetet for Bilist 2000. Foto: Bjørn Nibe.

Hopland ønsker å spille på lag med hele bydelen i en holdningsskapende kampanje som skal føre til økt trafikksikkerhet. Tasta er valgt ut som første sted i Norge for relanseringen. Her er det lettere å unngå bråstopp.

– Jeg har lyst til å gjøre noe for bydelen med tanke på et bedre trafikkmiljø, men jeg klarer ikke å gjøre det alene. Tasta bydelsutvalg og andre i bydelen håper jeg kan komme med innspill og gi sin tilslutning til kampanjen. Klarer vi å skjerpe oss litt i trafikken, klarer vi å redusere ulykkene, og samtidig få et bedre miljø, sier Hopland.

– Ta kontakt

Hopland drar til Stortinget for å få starthjelp til kampanjen, og han ser fremover i treårsperspektiv. Mange er utsatt for skader og ulykker på vei til og fra jobb og i fritid. Bilist 2000 er opptatt av belønning i stedet for forelegg, bøter og prikker. Ved å feste Bilist 2000 sin hjertelogo i bilens bakvindu viser du at du tar ansvar i trafikken. Det koster deg en hundrelapp.

Bilist 2000 har fire hovedpunkter:

Alltid bilbelte. Blinklys så ofte som mulig, og både inn og ut av rundkjøringer. Respekt for fornuftige fartsgrenser. En synlig logo.

Geir Hopland orienterte Tasta bydelsutvalg om Bilisit 2000. Foto: Bjørn Nibe.

Geir Hopland orienterte bydelsutvalget om kampanjen sist uke, og skal i møter med andre sentrale aktører i bydelen de kommende dager og uker.

– Det er bare å ta kontakt med meg angående Bilist 2000. Jeg har satt av tirsdager til jobben, så bare ring (90565368), på dagtid eller kveldstid, sier Hopland. 

Hent avfall
Vis mer

Relaterte artikler

Sjekk også
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker