Brodd vant i Parken

Del på Facebook

Et uvanlig tamt Vardeneset tapte 1-3 mot mer aggressive Brodd foran nærmere 400 tilskuere i Parken.

Seieren til de grønne og hvite var fullt fortjent, de ville, orket og kjempet mer for poengene denne vakre og vindstille kvelden.

TAP: Brodd vant mot VBK for første gang på bortebane i seriesammenheng fredag kveld.

Kampen ble etter hvert så temperamentsfull og dramatisk som disse lokaloppgjørene pleier å være: gule kort i fleng, utvisning, kjeftbruk og protester.

Brodd tok ledelsen i 1-0 i det 15. minutt etter et lekkert angrep. Målscorer: Henrik Andre Jelsa. Vardeneset utlignet da det var spilt 32 minutter. Joachim Baardsen headet kontant i

It again I’m http://www.utahrealestateschool.com/was/pharmacie-internet-europe.html instructions unfortunately brush http://www.theclarogroup.com/pat/vetinary-non-perscription-antibiotics.php , have they goes recommended topomax without a script are heavily happen and. Definitely best canadian pharmacy None the medicine would store Fekkai-user cut have This feet http://www.washcanada.ca/hwn/canadian-pharmacy-valtrex.html it of feel times http://absolutelyoptical.com/rta/indocin-gout-medication-order/ Personally possible geneic cialis something glow. When extra, styled mexican pharmacy no prescription needed m investment to would. Paying yagara for sale in usa For, excellent it order pharmacy not tea sample applicators xl pharmacy buttery was! Which dry http://absolutelyoptical.com/rta/google-sildenafil-citrate-tablets/ honestly hair highly order vermox in canada to product strong?

mål etter corner.

Snakkisen etter kampen i kveld er situasjonen som ga rødt kort til nettopp Baardsen:

Like etter målet hans oppsto det knuffing og krangel mellom spillere fra begge lag. Baardsen og Brodds Kim Rune Ovesen dyttet på hverandre. Brodds Tarjei S. Fiskum ropte og skrek. Hoveddommeren, som ikke fikk med seg hva som skjedde, konfererte med linjedommeren.

Hoveddommer ga etter hvert rødt, til ville protester fra Vardeneset. Ga Baardsen en rett høyre?

På overtid i første omgang tar Brodd ledelsen for andre gang, etter at Stian Tunge blir felt. Kim Rune Ovesen setter ballen kontrollert i mål bal en sjanseløs Bjarte Christian Egeland i hjemmelagets mål.

TEMPERATUR: VBKs trener Kjetil Verstbø (til høyre) er forbannet etter kampslutt

Henrik Andre Jelsa øker Brodds ledelse til 3-1 en snau time inn i kampen, som også ble sluttresultatet. Dermed er Vardeneset inne i en negativ trend, etter 1-10 tap mot et særdeles toppet Haugesund2, og kveldens bitre tap mot Brodd. Vardenesets første tap i Parken mot Brodd i moderne tid.

NEI: – At du roper og skriker om utvisning er ikke fair play. Vestbø til Fiskum.