Tasta håndball heier frem Sola i Europaligaen

Tasta håndball heier frem Sola i Europaligaen
Tasta håndball heier frem Sola i Europaligaen
Del på Facebook
Det er ikke ofte et håndballag fra Rogaland er med Europaligaen, men når det skjer så stiller Tasta opp! 353 medlemmer av Tasta håndball møtte opp første hjemmekampen damelaget til Sola håndball skulle spille!

Motstanderen til Sola var Ungarske Motherson Moson-magyarovari. Begge klubben hadde vunnet sine første kamper, så Sola håndball trengte støtte fra publikum. Sponsoransvarlig i Tasta, Leidulf Klovning, tok ut- fordringen og inviterte inn alle medlemmene i klubben. Responsen var så enorm at Tasta utgjorde ¼ av de 1200 fremmøtte publikummerne. Kubjeller, vifter, bannere, kamprop og trommer bidro til god stemning i hallen.

Resultatet ble ikke slik publikum håpet på dess-verre, men det la ingen demper på interessen. Allerede uken etter møtte over 230 medlemmer igjen opp i hallen, og fikk da seieren de ventet på mot rumenske CSM Targu Jiu.
Etter kampene stilte spillerne opp for å signere bilder, trøyer og annet. Camilla Herrem og Kristina Novak var noen av stjernene Mats Søyland fornøyd kunne vise frem auto-grafen av etter kampen.

STOLT AV Å FÅ AUTOGRAFEN:  Mats Søyland var stolt av autografene han fikk av stjernene sine.
STOLT AV Å FÅ AUTOGRAFEN: Mats Søyland var stolt av autografene han fikk av stjernene sine.