Snart park over tunnelen 

Del på Facebook
Statens vegvesen håper å kunne åpne det nye grøntområdet over nordre portal av Eiganestunnelen i juli. 
Snart et grøntområde: Trær er plantet og nå skal gresset spire. Vegvesenet håper å kunne åpne parken for publikum i juli.

Andreas Thorsen 

andreas@tastavis.no  

 I forbindelse med Ryfast-utbyggingen er det også i henhold til rekkefølgetiltak bygget over 100 dekar nye parkanlegg i Stavanger. Nye eller oppgraderte grønt- og friområder har blant kommet på Kuneset på Hundvåg og St. Svithuns plass ved Madlaveien, og nå kommer det også en park på Tasta. 

  

Sommer og vinter 

Trærne er plantet og gresset er sådd, og nå skal et par benker settes opp langs grusstiene. Vegvesenet regner med at parken kan åpnes for publikum i juli. Men parken er også utformet med tanke på å kunne være til glede om vinteren: 

 – I den øvre enden av parken har vi utformet det slik at det kan være en akebakke når det kommer snø, forteller Christopher James Cormack i Statens vegvesen