Fem på Tasta deler en kvart million

Del på Facebook
I dag har fem tastabuer fått en veldig hyggelig beskjed fra Postkodelotteriet

Andreas Thorsen 

andreas@tastavis.no 

Ta ingressen med en klype salt, for tre av vinnerne finner det kanskje ikke ut før de får posten denne uken. To av dem har iallfall fått telefon og gratulasjoner fra lotteriets ambassadør Tom Stiansen.

Gladmelding på telefonen

Postkodelotteriet deler ut gevinster hver dag, og på søndagene er gevinsten på 250.000 kroner. Det var 4025 som viste seg å være et veldig heldig postnummer å ha denne gang, og med fem vinnere i postkoden blir det 50.000 kroner hver.

– Vanligvis får vinnerne besøk av Jorun Stiansen og meg, forteller Tom Stiansen.

Han og Jorun reiser rundt omkring i Norge for å overraske heldige vinnere med blomster og gevinstsjekker, men på grunn av korona-situasjonen forsøker de å ringe vinnerne på Facetime i stedet.

Veldedig også

Også SOSbarnebyer og WWF Verdens naturfond nyter godt av lotteriet, da 50 prosent av netto omsetning går  til disse to organisasjonene. Siden oppstarten i 2018 har Postkodelotteriet gitt i overkant av 74 millioner kroner til dem.