Tasta historielag: Bilder til Årbok 2021 

En del av bildemateriellet, som dette fra gården til Jakob Hodnefjeld, har Tasta Historielag fått skannet og kopiert.
Del på Facebook
Samler inn: Her ser vi bilder historielaget har samlet inn tidligere.

Historielaget er 20 år den 29. oktober, men så langt har jubileumsåret og laget vært som ellers i samfunnet, nedstengt. Møteaktiviteten vil starta igjen med haustmøte den 13. oktober, også får me håpa at det mesta har normalisert seg sånn at me kan leva og ha aktivitet som me er vane med deretter. 

Som i fjor vil me i år og gje ut ei årbok, og blant stoffet vil me ha artiklar om smiene og om bedehuså på Tasta. Til disse artiklane trenge me bilder av enten smear eller smier, og fra bedehusmiljøene på Finnestad og Tasta. 

Ta kontakt om du har bilde(r), så me får kopiert de. Tlf 91392462/Ivar Andersen