Sommerbonanza 2021   

Del på Facebook
Også i år har Stavanger kommune aktivitetstilbudet Sommerbonanza for ungdom i alderen 13-17 år. 
Surfekurs på Borestranda var det mest populære aktivitetstilbudet i 2020.

Andreas Thorsen 

andreas@tastavis.no  

Sommerbonanza er for ungdom i Stavanger som er 13-17 år. (Alle som er født 2008 og fyller 13 år kan melde seg på.) Billettsalget er åpent – det koster 500,- pr. uke å være med. Programmet er mer eller mindre klart, og det hele vil foregå i uke 25, 26 og 32. 

Ukesprogrammet løper fra mandag til fredag i de aktuelle ukene, med med spennende og varierte aktiviteter som er plukket ut av ungdom selv. Aktivitetene starter fra baser i bydelene, deriblant Tasta bydelshus, der man møter opp hver dag. Før felles avreise blir det servert frokost, og lunsj der man er med på aktivitet. 

Surfing, seiling, skating og tur til Kongeparken er blant aktivitene man kan være med på. 

Familier med trang økonomi kan søke om friplasser, slik at flest mulig ungdommer skal få delta. Kontakt kommunen om dette.