POL fikk penger av Sparebankstiftelsen 

Del på Facebook
Tiltak som “Sommer på Stemmen” blir lagt merke til, og Sparebankstiftelsen Sparebanken Vest ønsket å støtte POL IL med 175.000 kroner til det gode arbeidet de gjør for barn og unge. 
God stemning på Stemmen: Bjørn Berland, Tor Gunnar Tollaksen og Ragnar Ødegaard gledet seg over tildelingen.

Andreas Thorsen 

andreas@tastavis.no  

Nylig tok Bjørn Berland, på vegne av Sparebankstiftelsen Sparebanken Vest, turen innom Stemmen, hvor POL IL holder til. Med seg hadde han en generøs sjekk. 

Tidlig julaften 

– Dette er litt som julaften, smilte POL-trener Tor Gunnar Tollaksen.  

– Da er det jeg som er nissen, repliserte Berland lattermildt. 

Sparebankstiftelsen disponerer overskudd og deler ut gaver til allmennyttige formål. Fondet er nå på 100 millioner kroner, og skal bli enda større. I den utfordrende tiden idrettslag og foreninger har hatt, har stiftelsen også opprettet koronafond 

Gode initiativer fenger 

Berland føler seg hjemme på Stemmen – her har han stått og fryst og sett på fotballturneringer i mange år. De gode initiativene til idrettslaget har bidratt til velviljen: 

– Sommer på stemmen fenget oss virkelig. Det at det tilbys mer enn bare fotball, at man tenker i bredden og gjør det mest mulig tilgjengelig, er kjempebra. 

Utvider “Sommer på stemmen” 

Tollaksen og POL-veteranen Ragnar Ødegaard kunne ikke vært mer fornøyde. Mulighetene pengene gir, skal planlegges: 

– Da utvider vi “Sommer på stemmen” fra 2 til 3 uker. Vi har nesten fått et luksusproblem nå, for vi må få på plass det ekstra vi skal gjøre!