Andreas Thorsen
Med ny meny, ny satsing og ny drakt har Bydelscafeen Tasta har overtatt driften i de forhenværende lokalene til Café Delice. Nykommeren har som ambisjon å bli en naturlig samlingsplass på Tasta.
Noen klassikere, mye nytt
Noen av de populære innslagene hos forgjengeren, som komletorsdag, består, mens mye nytt loves. I det henseende har eier Jon Arne Ramsland fått med seg Karl Erik Pallesen, blant annet kjent fra Fisketorget og “Pallesens kokebok” solgt av Asfalt-selgerne i juletiden.
Blant annet fiskesuppe og god bakst er noe av det Ramsland og teamet hans har stor tro på.
Daglig leder med videre
– Vi skal fortsette å gjøre det vi er gode til, og bli enda bedre. Menyen oppgraderes, og vi har spennende samarbeid med leverandører som Buøy Bakeri & Konditori. Jeg glad for å se at veldig mange av dem som besøkte Café Delice kommer til oss også, sier daglig leder Rèka Èva Ivàn, som ble med fra den forrige kafeen til den nye.