Kafé-forandring på senteret 

Del på Facebook
Det er fortsatt kafé midt i Tasta (nå Alti) Senter, men med ny eier og nytt navn. Bydelscafeen Tasta satser på å få med seg de vante gjestene, og vinne nye også. 
Bra start: Rèka Èva Ivàn jobbet her også før eierskiftet, og gleder seg over at nysatsingen har blitt godt mottatt av gamle og nye gjester.

Andreas Thorsen 

andreas@tastavis.no  

 Med ny meny, ny satsing og ny drakt har Bydelscafeen Tasta har overtatt driften i de forhenværende lokalene til Café Delice. Nykommeren har som ambisjon å bli en naturlig samlingsplass på Tasta. 

 

Noen klassikere, mye nytt 

Noen av de populære innslagene hos forgjengeren, som komletorsdag, består, mens mye nytt loves. I det henseende har eier Jon Arne Ramsland fått med seg Karl Erik Pallesen, blant annet kjent fra Fisketorget og “Pallesens kokebok” solgt av Asfalt-selgerne i juletiden. 

  Blant annet fiskesuppe og god bakst er noe av det Ramsland og teamet hans har stor tro på. 

 

 Daglig leder med videre 

– Vi skal fortsette å gjøre det vi er gode til, og bli enda bedre. Menyen oppgraderes, og vi har spennende samarbeid med leverandører som Buøy Bakeri & Konditori. Jeg glad for å se at veldig mange av dem som besøkte Café Delice kommer til oss også, sier daglig leder Rèka Èva Ivàn, som ble med fra den forrige kafeen til den nye.