Ingen halloween, men fortsatt tegnekonkurranse 

Jan Øyvind Pedersen gleder seg til å motta mange flotte juletegninger. En av dem vil bli hengende på hedersplassen her på veggen.
Del på Facebook
Jan Øyvind Pedersen gleder seg til å motta mange flotte juletegninger. En av dem vil bli hengende på hedersplassen her på veggen.


Smittevernshensyn gjorde det umulig å kunne gjenta fjorårets halloween-suksess på Rema 1000 på Vardenes i år, men den årvisse juletegnekonkurransen består naturligvis. 

 

Halloween i fjor ble kundene møtt av et stort telt med røykmaskin og rekvisitter, samt skummelt utkledde monstre på parkeringsplassen til butikken. Kjøpmann Jan Øyvind Pedersen bor i den velkjente «julegata» på Randaberg, som etter hvert også har blitt en «halloweengate» – han liker å lage til litt moro når det først er anledning til det.  

 Responsen og pågangen fra kunder og publikum var veldig oppmuntrende, og han lovet enda større opplegg i år. Dermed var det en skuffelse å måtte innse at med oppblomstring i koronasmitte rundt omkring, så ville det ikke la seg gjøre å gjennomføre halloween-feiring på forsvarlig vis. 

 

Håper på mange fine juletegninger 

Da er det en trøst at det fortsatt, nå tredje året, er duket for juletegnekonkurranse: 

  – Den er åpen for barn fra 1 til 12 år, og premien er et stort gavekort på leketøysbutikk. Vi har en egen vegg til tegningene, og vinnerbildet blir rammet inn og hengende der til evig tid, sier Pedersen, som også kan fortelle at juryen er høyst kvalifisert, for den består av hans to døtre på 2 og 5 år.