Coop Extra: Fornøyde med oppussingen

Lite kø med selvbetjeningskasser: Jan Olsen synes at det er midt i blinken at Extra Tasta har fått selvbetjeningskasser, for da blir det lite kø.
Del på Facebook
Lite kø med selvbetjeningskasser: Jan Olsen synes at det er midt i blinken at Extra Tasta har fått selvbetjeningskasser, for da blir det lite kø.
I knappe to uker var det stengt på Extra Tasta. Etter at de har åpnet igjen er både kunder og ansatte storfornøyde med resultatet av oppussingen.

Andreas Thorsen
andreas@tastavis.no

– Det var utrolig gøy å åpne igjen, og det har vært godt med alle de fine tilbakemeldingene fra kundene våre. Det var mye jobb, og alle her har virkelig stått på, konstaterer butikksjef Andreas Mürer.
Stamkunder gir tommel opp Selvbetjeningskasser er nå på plass, og for dem som foretrekker det, er det fortsatt to tradisjonelle kasser. I butikken ellers er det blitt luftigere og bredere plass mellom reolene, som gir enstemmig gode tilbakemeldinger fra de handlende. Einar Sjøgren og kona bor i blokkene rett over veien, så det er oftest hit de går for å handle dagligvarer. De liker det de ser i den «nye» butikken.
– Dette er første gang vi er innom siden oppussingen, og det er imponerende hvor mye de har fått gjort ut av arealet. De må nesten ha knepet litt fra lageret, undrer Einar, som synes det virker ryddig-
ere og romsligere. En ting er imidlertid som før: –Betjeningen er så hyggelige!

Renere, ryddigere, raskere
Jan Olsen, som akkurat har unnagjort en liten handel i selvbetjeningskassen, skryter også:
– Det var litt uvant de første gangene jeg var innom, men det ser jo bedre ut nå – ryddigere og renere. Og så er det flott at det er kommet selvbetjening, for da slipper man jo å stå noe særlig i kø.