TV-Aksjonen: Rema 1000 Tasta gir premieposer

Kjøpmann Kjetil Gryte på Rema 1000 Tasta gir en pekepinn på hva elevene som vinner kan vente seg. For ordens skyld, siden årets TV-aksjon handler om havplast: posen han holder er både resirkulert og resirkulerbar.
Del på Facebook
Kjøpmann Kjetil Gryte på Rema 1000 Tasta gir en pekepinn på hva elevene som vinner kan vente seg. For ordens skyld, siden årets TV-aksjon handler om havplast: posen han holder er både resirkulert og resirkulerbar.[/caption

Næringslivet på Tasta er flinke til å stille opp for gode saker, og dagligvarebutikken takket ja da de ble spurt om å hjelpe årets TV-aksjon.

Andreas Thorsen
andreas@tastavis.no

Kjøpmann Kjetil Gryte på Rema 1000 Tasta var ikke vond å be da Knut Maubach tok kontakt for å høre om han kunne bidra til TV-aksjonen. Forespørselen gikk ut på om det var mulig å skaffe premier til en konkurranse blant elever på Tastarustå og Tastaveden skole, som skal prøve å rekruttere flest mulig digitale bøssebærere.
– Jeg sa at vi nok skal få laget noen poser med litt forskjellig oppi, smiler Gryte.

En blanding av søtt og sunt] Akkurat hva innholdet blir, må diskuteres litt nærmere med skolene – helsebevisste lærere ser gjerne at det ikke bare blir potetgull og sjokolade.
– Vi har mye erfaring med å lage til fruktkurver med litt snop i som premier for skoler og foreninger, så vi vet hva elevene liker. Skolene får gi føringen, men hvis det blir for sunt så blir nok elevene skuffa, ler kjøpmannen.
Han legger til at han har en 12-åring hjemme, så han har sett hvordan litt innbyrdes konkurranse virkelig får innsatsviljen i høygir, og gleder seg til å kunne hjelpe til.

– Typisk bydelsbutikk
Det falt Maubach naturlig å henvende seg til Gryte først, for han regner seg som stamkunde på dagligvarebutikken her.
– Vi ligger i en blindvei, og er en typisk bydelsbutikk, så vi har mange stamkunder som Knut. Det er nesten så vi skvetter når det er noen innom som vi ikke kjenner igjen fra tidligere, spøker Gryte.