Extra på Tasta pusser opp 

Del på Facebook
Butikksjef Andreas Mürer gleder seg til å ta imot kunder i nyoppusset butikk. I bakgrunnen kan man se at arbeidet allerede er i gang.

På kvelden 17. oktober stenger dagligvarebutikken på Tasta i tolv dager, og når de åpner igjen er det med et flunkende nytt og betydelig større lokale. 

 

Allerede nå er arbeidet i gang. På bakrommene, og også ute blant kundene i butikken, går elektrikere rundt med verktøyene sine.  

 – Arbeidet begynte i går. Vi gikk fra vanlig drift til fullt kaos i løpet av et døgn, konstaterer butikksjef Andreas Mürer lattermildt. 

 

På tide med oppgradering 

Extra har holdt til her siden de tok over fra Rimi i 2015, og Mürer kom hit året etter. Forvandlingen som nå skal skje har han gledet seg til lenge:  

 – Vi har ventet på dette i lange tider. Vi fikk grønt lys fra hovedkontoret for en måned siden, og etter det har det gått fort! Denne oppgraderingen er absolutt noe vi trenger. 

 Det som vil møte kundene i slutten av oktober er en 150 kvadratmeter større butikk med nye kjølere, mer hylleplass, og selvbetjeningskasser. To betjente kasser vil det fortsatt være.  

 

Har travle dager foran seg 

Det blir dog ingen ferie på Mürer og de 16 ansatte i butikken de tolv dagene de holder stengt: 

 – Det blir ikke noen hvile! Heller mer jobbing de dagene, for det er mye som skal på plass, sier den blide butikksjefen som gleder seg til å ta imot kunder i oppussede lokaler den 29. oktober.