Ny senterleder på Tasta Senter 

Del på Facebook


Etter å ha vært med siden starten i 2012, går senterleder Britt Iren Osmundsen videre til ny jobb og nye utfordringer. Hennes arvtaker, Birte Wiinberg, gleder seg til å ta over roret på Tasta Senter. 

 

Gjennom september har påtroppende senterleder Birte Wiinberg vært med avtroppende senterleder Britt Iren Osmundsen på jobb på Tasta Senter. Osmundsen har vært med kjøpesenteret helt siden starten, og har mye å lære bort. 

 – Vi åpnet i oktober 2012, og jeg var med under byggingen av senteret, så det blir cirka åtte og et halvt år, konstaterer hun blidt. 

 

– Senteret er i de beste hender 

Nå går hun videre til jobb som markedsrådgiver i reklamebyrået Procontra. Det er litt vemodig å forlate det hun har vært med å bygge opp, og hun legger ikke skjul på at det har blitt noen følelser, men hun gleder seg også til overgangen: 

 – Det blir spennende med nye utfordringer! Og så er jeg trygg på at senteret er i de beste hender med Birte og Alti Forvaltning. Men jeg kommer til å holde et øye med senteret – det blir spennende å se hvilke nye tanker og visjoner som kommer til. 

 – Her ligger det åtte år med kunnskap, observerer Wiinberg når hun holder opp den bærbare harddisken hun har fått av Osmundsen. 

 – En del av det ligger her, repliserer kollegaen og peker på hodet sitt. 

 

Erfaren ny senterleder 

Det er denne noe mer organiske informasjonsoverføringen som har vært gjennomført i løpet av den overlappingen de snart er ferdige med i senterledelsen. Men Wiinberg er ikke ny i gamet – hun er allerede senterleder for Bystasjonen i Sandnes, og vil fortsette i denne rollen ved siden av å lede Tasta Senter. Så det blir litt frem og tilbake: 

 – Med den nye tunnelen er det så lett å pendle, så det går helt fint! 

 Wiinberg er spent på å komme ordentlig i gang på Tasta Senter, og gleder seg over det hun har å jobbe med. 

 – Dette er et fantastisk kjekt senter, med en spennende butikkmiks. De som jobber her er utrolig kjekke og gode. Akkurat hvilke eventuelle endringer som kan komme her, vet jeg ikke ennå. Mye er gjort riktig, og skal bare videreføres. Og som ved alle kjøpesentre, så må vi se på hva vi har, og hva kundene savner her, forklarer den nye senterlederen. 

 

Takker trofaste kunder 

Osmundsen er fornøyd med å kunne avhende et senter som går bra til tross for utfordringen som koronakrisen har bydd på. Hun er takknemlig overfor lokalbefolkningen som trofast bruker senteret: 

 – Tusen takk til alle kundene våre!