Tips oss!

Del på Facebook

Vi har kommet ordentlig i gang med høsten i det som nok er det rareste året alle foruten de eldste har opplevd. Heldigvis har vi alle fått forholdsreglene godt innøvd, og mye foregår nå på en måte som minner om i fjor.  

 Som du kan lese i denne utgaven av Tastavis, øves det håndball innendørs, kor samles for å synge, og TV-aksjonen står for døren – denne gangen riktignok ikke bokstavelig talt. Det er forskjellig, hvor store forandringer som må gjøres i forbindelse med arrangementer og aktiviteter, og for årets innsamling er de betydelige.  

 Du kan også lese om noe som ikke er nytt, men som mange kanskje ikke kjenner til: Vi dro innom Tastahallen, til en treningstime hos Stavanger fekteklubb for å se på en smal og spennende sport. Vi har også vært innom Tasta håndballklubb igjen, for å treffe Jenter 16, som er bydelens første i denne aldersklassen på en stund.  

 Felles for fekterne og håndballspillerne er at klubbenes medlemmer tipset oss på e-post. Det håper vi du også gjør når klubben eller foreningen din er aktuelle med noe, eller om du vet om noe spennende som flere burde få høre om!