Inviterer til politikertorg på Tasta Senter 

Leder av Tasta kommunedelsutvalg, Leif Høybakk (FNB), og utvalgsmedlem Knut Maubach (AP), håper å se engasjerte innbyggere på Tasta på høstens politikertorg.
Del på Facebook
Leder av Tasta kommunedelsutvalg, Leif Høybakk (FNB), og utvalgsmedlem Knut Maubach (AP), håper å se engasjerte innbyggere på Tasta på høstens politikertorg.

Tasta kommunedelsutvalg ønsker å høre mer fra dem som bor på Tasta, og arrangerer derfor politikertorg ved tre anledninger i høst.  

Medlemmene i Tasta kommunedelsutvalg ønsker å komme i bedre kontakt med innbyggere, så i høst inviterer de til politikertorg på Tasta Senter. Mandager i ukene før kommunedelsutvalget holder sine møter, vil noen av dem sitte på Cafe Delice i senterets 2. etasje, klare til å ta en prat og en kaffe med dem som kommer innom. 

 – Her kan folk komme og ta opp hva de mener at vi kan gjøre bedre. Vi i utvalget vil veksle på å møte opp, etter anledning. Dette er ikke noe partipolitisk – det er kommunedelsutvalget som helhet som vil høre mer fra folk, forklarer utvalgsleder Leif Høybakk. 

 

 Ønsker å være synlige og tilgjengelige 

Målet er å engasjere innbyggerne på Tasta i arbeidet til kommunedelsutvalget, og at innbyggerne skal fortelle om saker som opptar dem. Høybakk og kollegaene mener at for få kjenner til hva de holder på med, og ønsker å være mer synlige og tilgjengelige. 

 – Vi skal kunne nås i flere kanaler – på e-post, via telefon, på nett, og nå også på politikertorg. Kommunedelsutvalget har også en side på Facebook, og den har gått fra å ha 30-40 følgere til å ha over 300, men vi ønsker fortsatt langt flere, nevner han. 

 Beslutningen om å stille opp på en kafé falt kommunedelsutvalget naturlig. Det er et sted folk ferdes ofte, og det blir fort god prat over en kopp kaffe. 

 Folk bør kunne utøve innflytelse i bydelen sin, og vi er mottaksapparatet for det, forklarer utvalgsmedlem Knut Maubach, som oppfordrer alle med noe på hjertet om å ta turen innom. 

 

Datoer i november og neste år 

Innen denne Tastavis kommer ut vil det første politikertorget allerede ha vært avholdt, 5. oktober. Deretter blir de neste datoene 2. og 30. november. Listen med neste års datoer vil bli offentliggjort her i Tastavis i desember. 

 – Våre medlemmer kommer til å være her fra klokken 17 til klokken 18. Vi tror det er en beleilig tid for mange, og de fleste av oss i utvalget har jo vanlige jobber med tilhørende arbeidstider, forklarer Høybakk. 

 Hans kollega Maubach avslutter med et ekstra tips til dem som vil meddele noe: 

 – Bruk også Tastavis til å nå frem. Skriv gjerne leserinnlegg om det som opptar deg, for det får vi med oss.