Da er høsten her!

Del på Facebook

Da vi i juni var kommet til sommeren, kunne vi glede oss over at strenge og umiddelbare smittevernstiltak var myket opp, og barn og ungdommer skulle snart gå fra skole til sommerferie i omstendigheter som minnet om det normale. Vi næret vel også et håp om at vi til høsten kunne gå tilbake til en hverdag som er slik den skal være. Men den mye omtalte «andre bølgen» truer, og smittevernstiltak fortsetter å sette rammer for tilværelsen. 

 Manges ferieplaner ble gjerne spolerte eller kansellerte i år, men heldigvis skortet det ikke på tilbud for Tastas barn og unge i de rolige sommermånedene. I denne utgaven kan du blant annet lese om «Sommerbonanza» og «Sommer på Stemmen». 

 På tross av utfordringene som fortsetter å gjøre seg gjeldende for bydelen, landet, og hele verden, fortsetter også idrettslagenes treninger, foreningenes arrangementer, og de lokale ildsjelenes initiativer. Tastavis ser frem til å dekke høstens hendelser i en bydel som ikke lar seg stoppe.