Tasta skolekorps håper på din stemme

Tasta skolekorps spilte inn sitt VIVO-bidrag i Geoparken.
Del på Facebook
Tasta skolekorps spilte inn sitt VIVO-bidrag i Geoparken.

Nå til helgen skulle Tasta skolekorps deltatt under NM for skolekorps. Da det ble klart at alle slike arrangement utgikk, hang korpset seg med på VIVO, nettkonkurransen til Norsk Musikkorps Forbund (NMF). Nå er kommet til den nasjonale finalen, og håper at alle på Tasta stemmer dem frem.

Som en av to vinnere fra den regionale konkurransen, skal de sanke stemmer med sin stilige Youtube-video fra Geoparken i Stavanger sentrum. Avstemningen har nå åpnet, og foregår frem til søndag klokken 12.

– Vi er veldig glade for å gå videre til den nasjonale finalen. Tasta skolekorps har en lang tradisjon for både gode konkurranseresulater og for flotte sceneshow i underholdningskonkurranser. Vi har en fantastisk gjeng med dyktige musikanter og engasjerte foreldre, sier dirigent Morten Øvrebekk

Hans kollega, styreleder i korpset, Siv Margrethe Nilsen påpeker at det er mulig å avgi stemme én gang per dag. Musikkvideoen har vi i Tastavis delt på vår Facebook-side, sammen med lenke til NMFs VIVO-side.