Stortrives i flott ny salong på Bjergsted

Marika Røsland liker seg godt i sinn nye, og for tiden vakkert julepyntede, frisørsalong. I bakgrunnen lager Dilnoza Zoitova vakker neglekunst.
Del på Facebook
Marika Røsland liker seg godt i sinn nye, og for tiden vakkert julepyntede, frisørsalong. I bakgrunnen lager Dilnoza Zoitova vakker neglekunst.

Marika Røsand kan fornøyd konstatere at det har vært en god høst med en god start for frisørsalongen hennes, Clippers Studio. 

 

I august kunne hun åpne en helt nyinredet frisørsalong i Bjergsted Trio, og kundene har funnet veien til henne og kollegaene.

– Nå har vi holdt til her i fire måneder, og jeg vil si tommel opp, det har bare gått bedre og bedre. Vi ser at menneskene i nabolaget benytter seg, og vi får gode tilbakemeldinger. Anmeldelsene våre på Google er gode, og vi bruker selvsagt Instagram og Facebook også for å gjøre flere oppmerksomme på oss, smiler Røsand.

 

Erfaring fra San Francisco og Paris

Med frisørutdannelse fra San Francisco i USA, hvor hun tilbrakte flere år før hun dro til Paris og holdt på innen spa og velvære, og nå senest syv år med egen frisørvirksomhet på Nato-basen på Jåttå, har hun lang erfaring. Hun skryte også av sine dyktige ansatte, Gosia Kvam og Dilnoza Zoitova:

– Gosia er veldig veldig dyktig på hårfarging, og Dilnoza er en fantastisk negleartist som også kan vipper og bryn, sier Røsand og introduserer damene hun har med seg i salongen.

Røsand og ektemannen, Per-Allan, som spiller ned og beskriver sin rolle som «litt sånn forefallende», ble enige med Base Bolig tidlig i år, og etter påske var det bare å sette i gang med innredningen av det nye lokalet. 

– Marika har hatt hele regien på det, forteller Per-Allan, og begge gleder seg over hvordan man får kontroll over alle detaljene når man får tak i et slikt ubrukt lokale. 

 

Adkomst for alle

For Marika er det også viktig at det nye lokalet har universell utforming, slik at også kunder som bruker rullestol kommer seg til.

– Det er mange steder hvor det, i beste fall, er vanskelig for personer som bruker slike hjelpemidler å få adkomst, så jeg er veldig glad for at det er enkelt for alle som vil inn hit, sier hun. 

Enn så lenge er det Marika og hennes to kollegaer som holder til i Clippers Studio og tilbyr alt av behandlinger til hår, negler, vipper og bryn, men slik som utviklingen har vært, blir de nok flere:

– Vi er storfornøyde med lokalet, lokalmiljøet her, og mottakelsen vi har fått, og vi planlegger å vokse. Det har vi god plass til her, konstaterer frisøren fornøyd.