Hopp, sprett og grasiøse bevegelser da Tasta Turn holdt juleshow

Smånisser hører selvsagt til når det er juleshow.
Del på Facebook
Smånisser hører selvsagt til når det er juleshow.

Tradisjonen tro, inviterte Tasta Turn til sitt juleshow, hvor dyktige barn og ungdommer viser frem hva de har lært. 

 

Leder, og for anledningen konferansier, May Brit Harestad Osaland, var strålende fornøyd, både med prestasjonene på parketten og med det store og engasjerte oppmøtet.

– Vi er jo en stor klubb, med over 500 medlemmer. 12 av de 17 partiene i klubben vår opptrådte, og det er fint å se at så mange familier og venner kommer for å se på, sier hun.

Disse jentene imponerte med kunstene de har lært seg på turnen.

Fant et lurt tema som rommer mye

Tasta Turn ble stiftet i 1963, og Osaland selv har vært med siden 1983. Klubben har mange lange og gode tradisjoner, og Osaland mener at et juleshow i dette formatet er noe de har holdt på med i 10-15 år nå.

– Vi har et tema hvert år, som ABBA, Michael Jackson eller Disney. Når vi starter opp på høsten har vi en prat for å finne frem til årets tema, men i år slet vi litt med å bli enige, så da gikk vi for den smarte ideen å ha «The Show Must Go On» – et tema som rommer bredt, ler Osaland.

Det er både barn og voksne som er medlemmer i Tasta Turn. I trimgruppen for veteraner er den eldste deltakeren 82, og i den andre enden, for de minste, tilbys det partier for foreldre og barn, og gymlek. På juleshowet var det selvsagt barna og ungdommene som viste seg frem, med rytmisk gymnastikk, dans, cheerleading og «airfloor» – en lang, oppblåsbar bane hvor man får ekstra spenst og sprett til krumspring.

Olympia og Amalia fikk diplom for deltakelsen. De syntes det var spennende å få vise frem hva de har lært, og Olympia synes at «flyvende rulle» er det stiligste trikset hun kan.

Imponerende flinke unger

– Tilbakemeldingene var at dette ble et flott show, og at deltakerne var flinke. Det er en del som blir imponert over hvor flinke trenerne våre klarer å få ungene, selv om de ikke er store, konstarerer Osaland.

Blant barna som stilte seg opp for å motta diplom etter showet, var Olympia og Amalia, som syntes det var flott å få være med:

– Det er spennende å få vise frem hva vi har lært, sier de samstemt.

På spørsmål om hva som er det tøffeste trikset de har lært seg så langt, er Olympia ikke i tvil: 

– Flyvende rulle!

Med «airfloor» får man mer spenst og sprang til akrobatikken.

Showet hjelper stevne

Til det imponerte publikummet ble det selvsagt også tilbudt pizza, kaker og kaffe, noe som er viktig for å videreføre en annen tradisjon i klubben:

– Pengene vi får inn fra dette går til deltakelse for veteranene våre på Golden Age Gym Festival, et stevne de deltar på i utlandet annethvert år, forklarer Osaland.