Tasta Senter håper på flotte hus til pepperkakeby

Del på Facebook
Butikksjef Lise Andersen, Endre Jacobsen, og senterleder Britt Iren Osmundsen ser frem til at en pepperkakeby spretter opp i utstillingslokalet til Europris.

Da Europris Tasta, som holder til på senteret, i høst fikk ideen om å huse en pepperkakeby i utstillingsrommet sitt var ikke senterlederen vond å be.

 

– Det var den forrige butikksjefen sin idé, innrømmer konstituert butikksjef på Europris, Lise Andersen.

 

Distriktssjefen hennes ga tommel opp, og det gjorde også kjøpesenteret ved leder Britt Iren Osmundsen.

 

Inviterer alle til å komme med bidrag

– Pepperkakebyen vil passe fint her, blant alle nissene, ler Osmundsen, og sikter til de mange nissedukkene som står utstilt i lokalet.

 

Så nå inviteres barnehager, skoleklasser, SFOer og privatpersoner til å lage pepperkakehus til å stille ut i det som skal bli en koselig og spiselig by i 2. etasje, mellom Mani og Cafe Delice. Innleveringsperioden er 2. til 16. desember.

 

Må være hjemmelagde, så klart

Senterlederen minner om at pepperkakehusene må være hjemmelagde, og tåle å bli flyttet på, men at det utover dette  kun er fantasien som setter grenser. De tre beste husene premieres med durabelige gavekort fra Europris og Tasta Senter, og for hvert bidrag doneres det 50 kroner til SOS Barnebyer.

 

Osmundsen, Andersen, og sistnevntes kollega, Endre Jacobsen, håper å se mange flotte pepperkakehus, og Andersen ser sitt snitt til å spøkefullt utfordre Jacobsen:

 

– Skriv at Endre skal lage pepperkakehus!