MiniVM på Stemmen

Del på Facebook
Blide spillere på Tasta IL sitt MiniVM. Foto: Kjetil Gustavson

Lørdag 21. september arrangerte Tasta IL sitt årlige MiniVM på Stemmen kunstgressbaner, til stor begeistring blant de yngste. Årets arrangement var det 19. i rekken.

 

– Ja, det blir sannelig jubileum neste år, slår det Rune Harestad, som sier at MiniVM er årets viktigste dag i barne- og ungdomsavdelingen til idrettslaget. 

 

Blanda lag

Deltakerne, i alderen 5 til 12 år, blir blandet opp og delt inn i lag på kryss av aldersgrupper, slik at de skal ble kjent med dem i årskullene over og under seg. Tasta ILs A-lagsspillere får æren av å være «manager» for hvert sitt lag, og klubbens 13-åringer stiller som dommere.

Isabella Kallenbach Gustavson, flankert av Astrid Vik og Linnea Sundstrøm Magnusson, var så heldig å vinne oppblåsbar «sofa» i loddtrekning. Foto: Kjetil Gustavson

Skryter av gode hjelpere

– Vi må skryte av foreldregruppen for spillere født i 2008, som hadde ansvaret for arrangementet i år, og de gode støttespillerne våre Kiwi og Byfjordparken, sier Harestad.

Resultatene i årets VM kan han ikke si noe om:

– På denne dagen handler det bare om å kose seg, så resultatene skriver vi ikke ned en gang. Selv om man ikke skal se bort fra at det er litt intern rivalisering mellom «managerne» fra A-laget, da.