Nattåpent på Tasta Senter

Ifølge senterleder Britt Iren Osmundsen blir det en kjekk natt med aktiviteter og gode tilbud. Arkivfoto
Del på Facebook

Torsdag 20. juni holder Tasta Senter nattåpent for aller første gang.

Ifølge senterleder Britt Iren Osmundsen blir det en kjekk natt med aktiviteter og gode tilbud. Arkivfoto

– Siden Tasta Senter aldri har hatt nattåpent så var det flere av butikklederne som ønsket at vi skulle tilby kundene våre dette for å se om det er noe som Tastabeboerne synes er spennende og ønsker å komme på, sier senterleder Britt Iren Osmundsen.

Hun lover gode tilbud, kjekke aktiviteter og konkurranser, og nattmat til de som måtte trenge det.

– Vi ønsker å gjennomføre Nattåpent for å gi kundene ekstra god tid til å handle før de skal på ferie. Vi vet at hverdagen til de fleste er travel og det ikke alltid er enkelt å få gjort alt innen vanlig åpningstid. Så da ønsker vi å legge til rette for at kundene kan få en kveld før ferien setter inn der de kan få gjort alt av shopping til ferien uten å måtte bekymre seg for at senteret stenger snart, sier hun.