Konfirmantlørdag i Tasta kirke

Del på Facebook

Alle konfirmantene var samlet for undervisning og kjekke aktiviteter lørdag 1. september.

Målet med aktivitetene var at konfirmantene skulle bli bedre kjent med hverandre og de som arbeidet i kirken.

Tekst og foto: Karoline W. Aase og Håvard Eidhamar.

I løpet av dagen fikk ungdommene bli bedre kjent med de forskjellige elementene i gudstjenesten. Organisten vår John Gunnar Akerø var innom for å snakke om musikk i kirken, og hvorfor sang og musikk er viktig.

Vi koste oss med boller og kaker for så å lade opp til «konfKAMP». Da ble det konkurranser, som blant annet gikk ut på å løse et puslespill, løpe 10 ganger rundt en flaske for så å løpe med en potet som lå i en skje og kaste et egg lengst mulig før det knuste.

Etter forskjellige aktiviteter med høy konkurransefaktor var det godt med taco til middag. Dagen ble avsluttet med filmen «Bruce Almighty» i kirkerommet som forlengelse av en av undervisningsbolkene «Allmektighet».