Aron danset seg til tre EM-gull

Del på Facebook

22-år gamle Aron Espeland Bye fra Tasta tok tre gull i EM i Disco Dance i Tsjekkia i juni.

Aron og Andrea etter EM gull i Duo Mixed. Foto: Privat

Over 1800 dansere fra 25 land deltok i EM i Disco Dance i Chomutov i Tsjekkia i juni. Tasta-mannen er for tiden bosatt i Oslo og trener for danseklubben Victory Dance. Tidligere har han representert Nord-Jærens Sportsdanseklubb i Stavanger.

Etter EM gull i Small Group. Foto: Privat

Espeland Bye tok gull i Duo Mixed med partner Andrea Solbjør fra Kongsvinger. I tillegg tok han bronse i Disco Solo i herreklassen. I klassen Small Group hvor Aron deltok med gruppen ”Bounce” fikk de også gull. Gruppen forsvarte EM-gullet fra Minsk i fjor. Det tredje gullet tok han i klassen Formasjon sammen med gruppen ”Sensation.”

Etter EM gull i Formasjon. Foto: Privat