Fotballjenter klare for 1/8 dels finale

Del på Facebook
Etter to seire og et tap har jenter 16 fra Vardeneset Ballklubb nådd A-sluttspillet under årets Norway Cup. Torsdag spiller de 1/8 dels finale mot Åsane Fotball.

Bak fra venstre: Oppmann Magnus Otterå, trener Kjetil Vestbø, Nora Lundegaard, Nanna Vangsnes Finseth, Stina Tvedt, Benedicte Løvås Wang, Tuva Ims Reppen, Marie Ingebretsen, Amelia Hundsnes, Guro Jønnevald Halvorsen & trener Kent Terje Ingebretsen
Foran fra venstre: Hanne Marie Qvindesland, Betina Tønnessen, Camilla Larsen Eiane, Mina Vestbø, Stine Tønnessen, Aurora Fisketjøn Otterå, Elina Stråtveit Østerhus & Sanne Mork Fjørstad. Foto: VBK.

– Vi føler vi har gjort det veldig bra. Dette er tross alt en breddeklubb fra Stavanger og det er mange gode lag med, som ligger på toppen av førstedivisjonen, sier trener Kent Terje Ingebretsen i Vardeneset Ballklubb.

Kamp på storskjerm

Tirsdag vant jentene over Kalandseid idrettslag i den siste runden i gruppespillet. Kampen ble vist på TV2 Sportskanalen.

– Det er 1900 lag påmeldt og bare 60 av kampene blir vist på TV. Vi var veldig heldige som kom på TV. Det var kjekt at vi vant den kampen. Jentene spilte godt, sier Ingebretsen.

Tøff kamp torsdag

Han er fornøyd med hvor langt laget har kommet i cupen og forteller at de allerede har nådd målet som var å kvalifisere seg til A-sluttspillet.

– Det blir spennende å se hvordan det går i morgen. Da skal vi spille mot et elitelag fra Åsane i Bergen. Vi håper selvfølgelig på seier, men vet at det kan bli en tøff kamp, sier Ingebretsen.