Ny journalist i Tastavis

Terese Torgersen er ny journalist i Tastavis.
Del på Facebook

Fra juli tar jeg, Terese Torgersen, over det redaksjonelle ansvaret for bydelsavisen etter journalist Per Thime.

Terese Torgersen er ny journalist i Tastavis.

Jeg er fra Randaberg og har en bachelorgrad i journalistikk fra California State University Northridge.

I 2007 startet jeg journalistkarrieren min som frilanser for Drammens Tidende. Deretter var jeg fast ansatt i Bygdebladet Randaberg og Rennesøy og avsluttet nylig et vikariat i Stavanger Aftenblad.

Nå gleder jeg meg til å ta over Tastavis. Jeg har allerede fått mange gode tips av dere og det setter jeg veldig stor pris på. Jeg ønsker å lage en avis som er både informativ og underholdende for alle som bor i bydelen.

Fra høsten av kommer jeg til å starte to faste artikkelserier «Månedens bedrift» og «Ildsjelen». Vet du om en bedrift vi burde besøke eller en person som er uunnværlig for bydelen er det bare å sende mail til terese@tastavis.no fra og med idag.

Hvis det er noen som ønsker å bidra med tekst, foto eller tegneserier er det bare å ta kontakt med meg. Vi er interessert i alt som har med bydelen å gjøre.