Du er invitert til landsbyfest

Disse kommer til Landsbyfesten.
Del på Facebook

Førstkommende lørdag er du invitert til den årlige Landsbyfesten i Randaberg Arena. Ingenting, Vestlandsfanden og Morten Abel spiller opp.

Disse kommer til Landsbyfesten.

– Vi er i god rute til å stelle i stand det som skal bli en flott aften, og jeg håper tastabuen kommer. De har vært flinke til å ta turen tidligere år, sier Morten Andersen i Alive Produksjoner til bydelsavisen.

Morten Andersen ønsker tastabuen velkommen til fest.

Det er førstkommende lørdag det skjer. Landsbyfesten i Randaberg er blitt godt motatt de årene den har blitt arrangert. Flere kjente artister har vært på plakaten, og dette året er det altså Vestlandsfanden, Ingenting og Morten Abel som skal trekke til seg folk.

– Vi er glade for å kunne presentere disse artistene og til nå er vi fornøyd med salget av billetter, men det er stadig plass til flere, forteller Andersen, som er en av arrangørene.

Konsertene er altså i Randaberg Arena, og tidligere år har det vært bra med folk.

– Det håper og tror vi også i år. Jeg vil si at det ikke skal stå på artistene, for her er det artister som har levert langt over snittet i mange år. Ingenting med sitt, Vestlandsfanden med sine mange slagere og ikke minst Morten Abel. Joda, jeg synes dette høres ut som en artig kveld på byda, fortsetter han.

– Hvor kommer folk fra til konsertene som tidligere er blitt arrangert?

– Det er flere steder det. Alle band har sine fans, og det gjelder også dem som spiller i år. Vi ser at det kommer folk i bobiler og campingbusser, samt noen som tar seg en tur med campingvogna. Folk kommer fra Egersund i sør og til Haugesund i nord.

Det er nemlig blitt en tradisjon med Landsbyfesten i Randaberg.

– En god tradisjon vil jeg si det har blitt, og Randaberg Arena er utmerket til mye annet, som dette. Nei, vi gleder oss og velkommen til oss alle fra Tasta. Dere kan kjøpe billetter på forhånd eller direkte i døra, avslutter han.