Tasta IL ble kvalitetsklubb

Tasta IL er blitt kvalitetsklubb. Foto: Gro Harestad.
Del på Facebook

NFF Rogaland sertifiserte klubb nr. 18 søndag 25. februar

Tasta IL er blitt kvalitetsklubb. Foto: Gro Harestad.

AV: HELGE BJØRKE

I finværet ble Tasta IL søndag 25. februar sertifisert som Kvalitetsklubb nr. 18 i Rogaland. Avtroppende styreleder Hans Olav Braut, daglig leder Erik Løland, klubbutvikler og fagansvarlig Geir Støle og klubbutvikler og veileder Helge Bjørke var til stede fra NFF Rogaland.
Før selve seremonien var det stor aktivitet på 3er banen som Tasta IL har fått i gave av Tor Jan Førland.

Daglig leder i Tasta IL, Rune Harestad, ønsket velkommen. Avtroppende leder i NFF Rogaland, Hans Olav Braut, gratulerte klubben med sertifiseringen og understreket viktigheten av Kvalitetsklubb både sett fra NFF sentralt og NFF Rogaland. Helge Bjørke, klubbutvikler i NFF Rogaland, som har vært veileder for Tasta IL, takket for det gode samarbeidet underveis. Det har vært en spennende prosess, med mange gode diskusjoner. Tasta IL ble på siste møtet oppfordret, som mange andre klubber å foksuere på rekruttering av jenter i fremtiden.

NFF Rogaland ved Hans Olav Braut og daglig leder Erik Løland overrakte Kvalitetsklubbflagg, skilt og blomster, som et synlig bevist på at klubben nå er sertifisert som Kvalitetsklubb. En stolt leder Rune Sævik takket NFF Rogaland for god hjelp og godt samarbeid, i tillegg til å bekrefte til medlemmene at det har vært en god prosess og utvikling for klubben. Han minnet samtidig de frammøtte om at nå står implementeringsfasen for tur.

Etter taler ble det tatt et felles bilde, samt heising av flagg. En fin ettermiddag på Tasta ble avsluttet med kaker og kaffe samt gode fotballdiskusjoner. Tasta IL er per dags dato den minste klubben av de sertifiserte klubbene i Rogaland. De viser vei for andre klubber at kvalitetsklubbprosjektet er for alle.

KILDE: Rogaland Fotballkrets,