Vardeneset er nesten klare for opprykk

Richard Enge kan førstkommende fredag rykke opp med VBK.
Del på Facebook

Med seier hjemme mot Djerv 1919 fredag kveld er VBK klare for opprykk til 3. divisjon neste sesong. Tre runder før slutt leder laget med syv poeng.

Richard Enge kan førstkommende fredag rykke opp med VBK.

Klokken 20:47 fredag kveld kan trolig VBK-spillerne, trenere og ledere slippe jubelen løs. Da er trolig en ny seier i boks – og dermed også et opprykk sikret, to serierunder før slutt. Vardeneset vant som ventet bort mot Avaldsnes i den forrige seriekampen. Hele 5-1 ble resultatet, og da Riska bare spilte 1-1 mot Kopervik er ledelsen på hele syv poeng. De poengene gir aldri VBK i fra seg på de siste tre kampene.  Også Åkra er syv poeng bak, men VBK møter ikke noen av de lagene i innspurten.

 Sterk sesong

Laget fra Tasta har hatt en sterk sesong. På 23 kamper har laget bare tapt en eneste kamp. Det skjedde i midten av august da Riska vant 3-0. Ellers har det nesten gått på skinner for laget.

 I den siste kampen mot Avaldsnes hadde VBK svært få utfordringer mot svak motstand. Avaldsnes hadde før kampen bare syv poeng og hadde i tillegg sluppet inn 101 mål på 22 kamper. Det ble flere.

 Scoret tre mål

Kampen mot Avaldsnes ble avgjort lenge før pause, sånn egentlig. Anført av en meget god Steffen Klemetsen Jakobsen holdt nemlig VBK lekestue med hjemmelaget. Allerede etter de første 45 minuttene leder VBK hele 4-0. Steffen Klemetsen Jakobsen hadde da scoret tre av de fire målene. Espen Håland scoret også i første omgang.I andre omgang ble det ikke målfest, men kaptein Mikal Hebnes Olsen scoret en gang for de røde og hvite. Hjemmelaget scoret en gang slik at det til slutt sto 1-5 på resultattavla.

 Fredag kveld blir det trolig lagret champis i et eller annet kjøleskap. Da rykker trolig VBK opp til 3. divisjon, etter en meget bra sesong. Kampen starter klokken 19.00, og du kan vel ta deg en tur ?