Investerer to millioner i selv-vaskehall

Del på Facebook

Tastasenterets siste tilskudd finnes nede i garasjen. Ny vaskehall av type selvbetjent er nylig tatt i bruk.

 

Marcus Ånonsen er ansvarlig for den nye vaskehallen på Tastasenteret. Foto: Per Thime.

 – Det er vel gjort investeringer for nærmere 2,2 millioner kroner her nede i det nye anlegget på senteret, forteller Marcus Ånonsen, som skal drive stedet.

 Dermed har bydelen fått sitt aller første anlegg for selv-vask av biler. Inne i hallen  i senteret er det plass til fire biler samtidig. Dermed ligger det til rette for utvendig vask av bilen, innendørs i behagelig temperatur hele året.

 – Vi har fått til en fin avtale med senteret, som blant annet går på at vi kan holde åpent hver eneste dag hele året. At vi har etablert oss innendørs bør heller ikke være noen ulempe en høst- eller vinterdag, fortsetter Ånonsen.

 Håper på gode tider

Den korte starten vaskehallene har hatt har så langt vært positiv. I bydelen bor det over 15.000 mennesker med stort og smått. Rundt i landet er det flere slike selv-vaskehaller. På Tasta har man et håp og tro på at dette kan bli en av de beste, både på kvalitet og omsetning.

 – Vårt mål er å alltid ha alt på stell her nede. Kundene skal få hva de skal ha, enten det er skum, såpe, poleringsmidler eller annet man bruker når biler vaskes. Når det gjelder omsetning har vi et mål om å bli blant topp-3 i Norge. Da må va passere en omsetning på 1 million kroner i året.

 Det er Ånonsen optimistisk om å kunne klare med sine fire vaskebåser og to støvsugere.

Maskinparken vi bruker er av meget bra tysk kvalitet, det er i tillegg miljøvennlige produkter vi bruker. Dette ser vi fram til og jeg håper og tror dette skal gå bra, avslutter han.