Landsbyfesten 2017 – vinn billetter

Morten Andersen i Alive-produksjoner inviterer til Landsbyfesten. Foto: Per Thime
Del på Facebook

På Randaberg nærmer det seg Landsbyfesten, en årlig begivenhet i persillebygda. Dette året står deler av Boney M på scenen. I tillegg Return og Samantha Fox. Du kan vinne billetter.

Morten Andersen i Alive-produksjoner inviterer til Landsbyfesten. Foto: Per Thime

– Foreløpig ser det ganske bra ut med billettsalget, det vil si at vi nærmer oss rundt 800 solgte billetter, forteller Morten Andersen i Alive-produksjoner til Tastavis.

Det er omtrent på samme nivået ved tidligere år med forhåndssalg.

VINN BILLETTER: TRYKK HER

– Vi er fornøyd så langt, men vi håper og tror vi skal klare 1500 når Landsbyfesten innledes i Randaberg 6. mai, fortsetter han.

70- og 80- og 90-tallsmusikk

Til festen er det altså hanket inn artister mange har eller hadde et forhold til. Boney M var store og solgte millioner av plater og kassetter. Toppåret hadde de i 1978. Liz Mitchell er eneste igjen fra den første besetningen, men det er hun som har sunget de største hits som gruppen hadde.

– Boney M har solgt over 150 millioner plater, de var store og selger fortsatt etter å ha laget en hel haug med hits opp gjennom årene, slår Andersen fast.

Noen av de store sangene gruppa sto for var blant annet «Daddy Cool, Sunny, Ma Baker, Rivers og Babylon og Brown girl in the ring». På rekke og rad der altså.

Samantha Fox kommer også. Allerede som 16-åring kastet hun toppen i avisen The Sun. Det var starten på en karriere også som artist. Fire år senere ble hun kjent for «Touch me». Kanskje ikke den største stemmen, men hun hadde i følge flere andre fortrinn.

– Vi gjør som vi pleier, det blir en pakke for alle som liker å ha det kjekt. Samantha Fox var p(u)opulær og nåde høyt opp på hit-lister i blant annet USA og England. Vi gleder oss til å se henne på Randaberg.

Return kommer fra Stange i Hedmark. De var store i norsk målestokk på slutten av 80 og begynnelsen på 90-tallet. Ennå holder de på med 80-tallsmusikk når de turnerer land og strand.

– Hvem husker vel ikke sanger som «Bye Bye Johnny», «Change the Attitude», «Can You Forgive Me» og «Friends Will Be Friends»?, spør Andersen.

Allsang med «Goggen»

Landsbyfesten ble første gang arrangert i 2012. Det er med andre ord blitt en tradisjon i persillebygda. Trekkplastrene til festen er nevn, men det legges også opp til skikkelig oppvarming. Goggen (Ingve Gottschalksen, bildet,) er en godt kjent trubadur i Stavanger. Han er ekspert på god stemning goggen1og allsang med sitt store repertoar av sanger

– Vi starter med han og jeg er sikker på at stemningen allerede da blir høy. Han er dyktig, flink til å få med folk. jo, dette skal bli bra, avslutter den ene arrangøren. Også Randaberg IL Fotball/Volleyball er med som arrangører.