Skjebnekamp for VBK

Del på Facebook

Da VBK i forrige uke vant borte mot Vard sine rekrutter ble det også et ørlite håp om å berge kontrakten i divisjonen. Tror kan bli styrket fredag, hvis laget vinner mot Randaberg.

5

Det er en særdeles viktig kamp for begge lag som spilles på Modenabanen fredag kveld. Randaberg er nummer åtte, men bare poenget foran VBK, som står med 25 poeng. Det begynner imidlertid å haste hvis laget skal ha mulighet å overleve.

Tabellen ser ut som dette.
Tabellen ser ut som dette.

Det er imidlertid hele ni poeng opp til det som er sikker plass. Den plasseringen innehar i øyeblikket erkerivalene fra Midjord, nemlig Brodd. Sistnevnte lag spiller forresten mot VBK i siste serierunde,

I forrige kamp ble det seier til VBK mot Vard 2. Dermed har laget seks poeng på de siste tre kampene. Det er godt å ta med seg inn mot kampen mot Randaberg.

RIL på sin side har mistet flere spillere i sommer og har heller ikke erstattet disse. Når laget også sliter med skader på sentrale spillere – og savner spisser som scorer, da blir VBK favoritter til å ta hjem tre viktige poeng.

Kampstart er klokken 19.00, fredag kveld.,